Adverteren

Waarom Adverteren
adverteren voor slechts 28,50 per jaar

Waarom zou u online adverteren? als het gaat om naambekendheid, meer bezoekers naar uw website genereren of de online-verkoop stimuleren, een bedrijf tot een succes maken, betekent gezien worden. Adverteren is hét middel om zichtbaar te zijn. Lees verder wat de voordelen zijn van adverteren op www.haarlemprachtstad.nl - www.velsenonline.nl - www.beverwijkonline.nl

Uitgebreide bedrijfsvermelding:
Uw bedrijfsvermelding ook getoond in omliggende gemeente

Uw bedrijf wordt bovenaan getoond in zoekresultaten
Bedrijfslogo plaatsen bij zoekresultaten
7 Trefwoorden waarop uw bedrijf gevonden kan worden bij de rubrieken
Aanmelden op een plein (om te zichtbaar te zijn bij u doelgroep)
Directe informatie-aanvraag bij uw bedrijf
Bedrijfsinformatie(onbeperkt), bedrijfslogo en foto's bij bedrijfsvermelding plaatsen

Betaalwijze

12 maanden adverteren op velsenonline.nl, beverwijkonline.nl en Haarlemprachtstad.nl. Wij bieden u drie mogelijkheden aan om te betalen.


logo_ideal_1621722.jpgOptie 1: betalen via iDeal

iDeal maakt het betalen van goederen en of diensten op het internet toegankelijk voor iedereen die internet bankiert.
Door gebruik te maken van iDeal komt u altijd uit bij uw eigen bank om de transactie te bevestigen. U betaald dus met de vertrouwde omgeving van uw eigen bank zodat er geen twijfels zijn over de veiligheid van transacties op het Internet.



Optie 2: Betalen met machtiging

Een machtiging tot automatische betaling levert u betaalgemak op en u bent altijd op tijd met uw betaling. Geeft een jaarmachtiging af, dan krijgt u bovendien korting op de premie. U voordeel is maar liefst 10%. U houdt de controle over uw rekening en kan de automatische afschrijving 30 dagen lang laten terugboeken.

Optie 3: Betalen met acceptgirokaart

Heeft u angst voor hierboven genoemde betaalwijze. Dan hebben wij voor u één vertrouwd betaalmiddel namelijk de acceptgiro. Al is betalen via de eigen internetbankrekening, met behulp van het door alle Nederlandse grootbanken ondersteunde systeem iDeal, sterk in opmars kunnen wij u een acceptgirokaart toesturen wij moeten alleen 5% administratiekosten kosten rekenen op het advertentie bedrag.



Betalen op internet is veilig. De kans dat er iets misgaat, is uiterst klein. En mocht dat toch gebeuren, dan kan u meestal uw geld laten terugstorten.