Zoeken naar bedrijven

Oesterholt Interieur

Driehuizerkerkweg 48
1985 EM Driehuis
telefoon: 0255-514983
fax: 0255-517873
website: www.oesterholt.nl
Gegevens aanpassen? Informatie aanvragen...
Pleinen


Trefwoorden

Mindfulness


Aanvullende informatie

Exclusiviteit en kwaliteit kenmerken alle design, materialen en dessins in het assortiment van Oesterholt Interieur. Van mooi vallende gordijnstoffen, rijke tapijten, duurzame vloeren en geraffineerde zonweringen tot en met dubbelgeweven lamswollen plaids, originele rendierhuiden, schapevachten, een keur aan fijne kussens en de fantastische collectie interieur-accessoires uit de studio van de bekende ontwerper Erik Gutter.
Het palet aan mogelijkheden is breed geschakeerd, zodat u al uw woonwensen kunt verwezenlijken. De uiteindelijke keuze is aan u. Wij helpen u echter bijzonder graag bij het bedenken van verrassende, onverwachte effecten.

Alles en iedereen in onze speciaalzaak werkt samen om het u helemaal naar de zin te maken. Of het nu om de uitvoering of om een vrijblijvend advies gaat. In de winkel trekken we met plezier alles wat u wilt zien tevoorschijn. Wilt u stalen mee om ze thuis in alle rust nog eens te bekijken? U krijgt ze bij wijze van spreken in cadeauverpakking compleet met strik mee. Want wij snappen als geen ander hoe fijn het is om te zien wat een mooie stof, een bijzonder behangdessin en een kleur verf voor uw meubels doet.

reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.