Zoeken naar bedrijven

Negatief Fotografie

Kerkweg 31
2071 NB Santpoort-Noord
telefoon: 023-5385 755
mobiel: 06-111 71 777
website: www.fotografie-negatief.nl
Gegevens aanpassen? Informatie aanvragen...
Pleinen


Trefwoorden

Fotografie


Aanvullende informatie

Algemene Info: uitleg over werkwijze, mijn achtergrond en ervaring als fotograaf, prijsstelling reportages, album voorbeelden en méér.
Trouwreportages: Hier staan voorbeelden van diverse eerdere trouwreportages. Eigenlijk zijn het allemaal mini-albums van diverse stellen, zodat je een goed beeld kunt krijgen van mijn manier van werken.
Portfolio: Naast mijn werk als trouwfotograaf, werk ik vaak ook in opdracht voor bedrijven (reportage-fotografie) en maak ik (familie)portretten op locatie. Onder deze knop vind je hier voorbeelden van maar ook van mijn vrije werk waarmee ik regelmatig heb geëxposeerd. Dit vrije werk bestaat voornamelijk uit reisfotografie en in ingedeeld in diverse thema’s / landen
Preview: Hier vind je veelal de meest recente (trouw)reportage. Bedoeld als een soort ‘teaser’ staat hier een serie van wat foto’s nog voordat het kersverse stel het album al in hun bezit heeft.
Oefenen met je camera: Deze bijzondere service is in mei 2010 van start gegaan. Ik kom een dag bij jou thuis om je dmv een privé- of duo les een uitstekende start te geven met je nieuwe digitale spiegelreflex!
Ik hanteer hierbij de door mijzelf ontwikkelde "3 in1" - methode, waarbij de lesdag is opgebouwd rondom theorie, praktijk én computer-/softwarekennis om je fotobestanden te beheren/bewerken.

reactie(s)
Er zijn nog geen reacties geplaatst.