Informatie

Velsen Online, uw informatiegids voor deze regio! Het overzicht van alle zaken die zich in uw leefomgeving afspelen. Samengebracht in overzichtelijke rubrieken die u snel wegwijs maken en helpen bij het vinden van de juiste informatie. Een avondje uit, huis of auto bekijken, winkelstraat bezoeken, gemeentelijke informatie opvragen, nieuws uit uw regio lezen, doktersdienst bellen, naar de film of theater. Voeg Velsen Online toe aan uw lijstje favorieten en ontdek dat informatie uit uw eigen regio het snelst te vinden is via www.velsenonline.nl

Login

E-mail

Wachtwoord:

De regio in beeld

Hotspotter. De regio in beeld


Wat is Hotspots?
Geniet je ook altijd van de mooie plekjes die je tegenkomt in onze regio? En maak je er graag foto's van? Dan is Hotspots een nieuwe plek om je foto's te delen met andere geïnteresseerden. Maak een Hotspot profiel aan om een eigen dossier aan te leggen. De sluizen, pieren, de havens, het strand , oude dorpskernen en prachtige natuurgebieden karakteriseren onze omgeving en inspireren velen tot het maken van foto’s.

Er zijn 8 categorieën,
  1. Festivals
  2. Gebeurtenis
  3. Gebouwen
  4. Personen
  5. Oude doos
  6. Locaties
  7. Postcode - straatnaam
  8. Thema
Wat kun je met Hotspots?
Opslaan en archiveren van jouw hotspots.
Jouw foto's delen met andere geïnteresseerden.
Eventueel te koop aanbieden zonder bemiddelingskosten door Velsen Online

Tips: Foto's uploaden
Foto's en omschrijving moeten betrekking hebben op deze regio.
Je mag zoveel foto's plaatsen als je wilt.
Ga voor kwaliteit boven kwantiteit.
Vermijd familiekiekjes.

Handleiding uploaden van Foto's:

Klik op de button "Voeg een nieuwe hotspot toe" om een hotspot up te loaden. Deze staat op je eigen profielpagina onder het linkje "Mijn Foto's" rechtsboven aan de pagina. Geef je hotspot een korte Titel en een Omschrijving in de juiste velden. Over wat er te zien is, maar b.v. ook wat er te beleven is. Hoe interessanter je het maakt voor anderen, hoe groter de kans op een hoge waardering. Onder de link "bewerk" kan u de gevens als nog aanpassen. Gebruik de dropdown-boxjes onder de link "categoriën" om de hotspots in de juiste categorie te plaatsen zodat je foto op de juiste plek op de site verschijnt. Klik op "locatie" om te bepalen of de plaats van de hotspot goed is bepaald.

Mocht bijvoorbeeld de hotspot in de duinen liggen kan men klikken op handmatig en daarna in het landkaartje klikken om zelf de positie te bepalen.

Zie ik direct mijn hotspots op Velsen Online?
Nee, de Hotspots worden eerst door onze redactie goedgekeurd.

Wat kan ik allemaal doen met een Hotspots?

Zijn er kosten verbonden aan Hotpots?
Nee, Hotspots is gratis.

Moet ik mijn Hotspot foto's te koop aanbieden?
Nee, u kunt per Hotspot foto bepalen door één simpelen klik of u de foto's te koop aanbiedt.

Verdient Velsen Online bij verkoop van mijn foto's?
Nee, Velsen Online legt alleen contact tussen geïnteresseerden en hotspotter en rekent hiervoor geen bemiddelingskosten.

Hoe begin ik?
Maak je eigen profiel aan. Op het opgegeven E-Mail adres ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail zit een link waarmee je jouw profiel kunt activeren. Je kunt nu beginnen met het toevoegen en bewaren van Hotspots.

Hoe kan ik foto's uploaden?
Zie: Handleiding uploaden van Foto's

Wat voor soort Hotspots kan ik plaatsen?
Probeer Hotspots te plaatsen die voor andere mensen interessant zijn en die letterlijk de betreffende hotspot in beeld brengen. Voorkom het plaatsen van familiekiekjes.

Hoeveel foto's kan ik uploaden?
Je kunt maximaal 1000 foto's uploaden.

Kan ik ook Hotspots plaatsen van plekken die nog niet op Velsen Online staan?
Ja, deze kunnen worden aangevraagd bij categoriëen.