Informatie

Velsen Online, uw informatiegids voor deze regio! Het overzicht van alle zaken die zich in uw leefomgeving afspelen. Samengebracht in overzichtelijke rubrieken die u snel wegwijs maken en helpen bij het vinden van de juiste informatie. Een avondje uit, huis of auto bekijken, winkelstraat bezoeken, gemeentelijke informatie opvragen, nieuws uit uw regio lezen, doktersdienst bellen, naar de film of theater. Voeg Velsen Online toe aan uw lijstje favorieten en ontdek dat informatie uit uw eigen regio het snelst te vinden is via www.velsenonline.nl

Login

E-mail

Wachtwoord:

Bezoek onze favorieten

Autonieuws

Autoplein Velsen Online, over (winter)onderhoud, APK, kopen, huren, verkopen van uw auto

Woonplein

Woonplein Velsen Online, over kopen, huren, verkopen, verbouwen en onderhoud.

Hotels

Bekijk de hotels in de regio

23-augustus-2019

Ladifferance

BBQ in de open haard

BBQ_openhaard.jpgNu al heimwee naar die lekkere barbecueworstjes die van de zomer steeds op tafel kwamen? Geen nood: ook in het voorjaar kan er nog volop gebarbecued worden - in de open haard! De Belgische barbecuespecialist Barbecook introduceert namelijk een speciaal rooster waarmee van de open haard een barbecue kan worden gemaakt. Zo is er heerlijk vlees en vis te breiden in de huiskamer. Let wel op: het garen van vlees op houtblokken verschilt van het reguliere barbecueën, waarbij gebruik wordt gemaakt van houtskool of briketten. Wacht ook minstens een halfuur voordat het vlees of de vis op het rooster gaat, want hout heeft meer tijd nodig om goed heet te worden.
Het haardrooster van Barbecook is verstelbaar en voorzien van een aslade. Bij goed weer is het natuurlijk ook buiten te gebruiken. Zie voor meer informatie over de producten van Barbecook www.barbecook.com.


Ontspannen op de Sento

sent0_bank.jpgNa een drukke werkdag is er niets fijner dan relaxt neerploffen op de bank. Zeker als het de Rolf Benz Sento is die in de woonkamer staat! Op deze bank is het heerlijk ontspannen op prachtig design.
Ontwerpster Birgit Hoffman heeft voor Rolf Benz een elegante bank ontworpen die perfect in elke moderne woonkamer past. De zijdelen passen als een puzzel in de zitting en zijn in elke gewenste positie - van volledig rechtop tot geheel weggeklapt - te verstellen. Daardoor is zowel comfortabel zitten, loungen en languit liggen mogelijk op deze bank. De zachte losse rugkussens zorgen ervoor dat niemand ooit nog de bank wil verlaten. Bovendien kan de Long Chair bijgeschoven worden, een extra zitgedeelte met een verstelbare rug. De Rolf Benz Sento biedt dus in elke situatie het juiste comfort.
Ook zo'n mooie bank om op te relaxen? Kijk dan voor meer informatie op www.rolf-benz-com.

 

23-augustus-2019

Lifestyle